dijous, 14 de febrer de 2013

Vídeos de llars de foc

Avui parlem de vídeos de llars de foc. Hem descobert que a Youtube hi ha moltíssims vídeos de llars de foc enceses. Molts!.
Si ho busqueu en català o castellà, 'llar de foc' o 'fuego chimenea' veure-ho que duren poca estona. En anglès però és una altre cosa. Busqueu 'fireplace' i en trobareu de diferents tipus. N'hi ha que només són una foto del foc amb el so de la llar de foc, d'altres són amb la imatge a càmera lenta però dels que més en trobareu són els que està la càmera just davant de la llar de foc filmant-lo. Podeu trobar vídeos des de 10 minuts de durada fins a més de 3 hores!. Us deixem un exemple.

Suposo que la intenció d'aquest vídeos tant llargs és que la gent tingui l'ordinador obert amb la imatge i so de la llar de foc mentre s'està estirat al sofà llegint, cosint o relaxant-se. Està molt bé, potser algú de vosaltres ho provarà i sí, d'aquesta manera no s'ha d'encendre o controlar que no s'acabi la llenya però em fa la sensació que no pot tenir res a veure amb el fet de tenir el foc encès al menjador. No només per l'escalfor sinó també per la calma que transmet.
En tot cas, si necessiteu bona llenya per la llar de foc per escalfar-vos o per fer un vídeo com aquests ja sabeu que us la portem a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada