dijous, 27 de desembre de 2012

El 2012 en xifres.

Aquest any 2012 que tanquem aviat, ha estat un any mogut per a Transporterra.
A començaments d'any ens vam traslladar a la nostra nova pàgina web. Una pàgina més senzilla d'utilitzar, més dinàmica i amb més fotografia. Els comentaris que ens heu fet arribar alguns de vosaltres és que ha estat una bona millora, cosa que nosaltres també creiem. Enguany també hem realitzat la nostra primera fira per donar-nos a conèixer a tots els jardiners particulars que van visitar la Fira del bosc i la terra de Vallgorguina.
Durant aquests 365 dies s'han registrat un total de 73 usuaris nous a la nostra web. També ha incrementat el nombre de visites rebudes a la pàgina així com el número de seguidors a xarxes socials com facebook o twitter on esperem trobar-vos per poder compartir i comentar notícies relacionades amb la jardineria, l'horticultura i l'ecologia. Segueix-nos i ajuda'ns a créixer.
Pel que fa a productes el més comprat ha estat la terra vegetal, seguit del sauló, la sorra de Santa Coloma, la llenya d'alzina i el compost vegetal. Les graves amb més demanda han estat el marbre blanc macael, la gravilla volcànica i el boló de marbre blanc. El producte que més ha augmentat la seva venda respecte l'any passat ha estat la travessa ecològica per a decoració de jardins.

Per el 2013 volem poder continuar estant a prop vostre, aprendre i ajudar-vos en tot el que puguem. Gràcies per la vostra confiança.

MOLT BON ANY 2013 A TOTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada