diumenge, 2 de juny de 2013

5 de Juny dia internacional del Medi Ambient

El proper dimecres, el dia 5 de Juny, es celebra el dia internacional del Medi ambient. Enguany el lema és "Pensa, alimenta't, estalvia" dedicat a fer conscienciar a la gent per evitar el malbaratement alimentari.

Desde Transporterra no us oferim productes alimentaris però volem participar d'aquest dia internacional del medi ambient i per això hem preparat un descompte especial en tots els nostres productes ecològics, com són les travesses de tren pel jardí, el compost o la terra vegetal per crear els vostres horts. Des d'ara i fins que s'acabi el dia mundial del Medi ambient 2013, oferim un 10% de descompte afegint el Codi Descompte: DiaMediAmbient. Entra i fes el teu hort o jardí més ecològic.

A l'empresa ja fa temps que intentem millorar i cada cop més protegir el medi ambient. A part d'oferir productes ecològics, també promocionem el compartiment de les despesses de transport amb veïns o familiars pròxims a qui els interessi el nostre servei. Estalviant diners a l'usuari i trajectes innecessaris al planeta. Per altra banda, també hem passat els contracte d'electricitat de l'oficina on treballem a la cooperativa SomEnergia que subministra energia 100% verda.

I vosaltres, quins nous hàbits heu agafat per tenir cura del medi ambient? Compartim-los i així entre tots millorem la salut del nostre planeta. Els petits canvis són poderosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada