dissabte, 6 d’abril del 2013

Fira BioCultura al Palau Sant Jordi de Barcelona

L'últim cap de setmana d'aquest mes d'abril es celebra al Palau Sant Jordi de Barcelona, la fira de consum responsable i productes ecològics 'Biocultura'.
En l'edició d'enguany hi haurà un total de 700 expositors amb més de 16.000 referències de productes d'alimentació ecològica, que és el sector més gran de la fira però no l'únic, per que també hi haurà expositors de productes tèxtils, de decoració i mobles fets amb ecomaterials, d'energies renovables, de turisme rural, de teràpies i medicina natural, de cosmètica i molt més.
Durant els quatre dies que dura la fira (del 25 al 28 d'abril) hi ha previst unes 300 activitats paral·leles com debats, tallers o concerts. Enguany es celebren els 20 anys d'aquesta fira que no ha parat de créixer. I és que la societat està canviant i ens n'alegrem!.
Per més informació visiteu la web de la fira BioCultura Barcelona.
Ja sabeu que a Transporterra.com tenim productes com compost vegetal ecològic, sacs i estufes de pèl·lets, taules hort de fusta i travesses de fusta ecològiques pel jardí. Tot el necessari per tenir un jardí una mica més sostenible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada