dijous, 14 de març del 2013

Ja pots comprar pèl·lets a Transporterra.com!




Després d’haver visitat durant aquest darrers dos anys la Fira de la Biomassa de Vic hem pogut fer les gestions per poder comercialitzar i distribuir pèl·lets als nostres clients. Els pèl·lets son petits cilindres de fusta premsada, que a diferència de la llenya ens dona un poder calorífic constant i molt més superior. És un producte assequible pel preu i el subministrament. Venem pèl·lets En-Plus A1 en packs de 20 sacs de 15 kg, un total de 300 Kg, a un preu de 114,95€. A part el Transport depenent de la comarca, però es el mateix preu fins a 160 sacs. 
Com tots els nostres materials la nostra pàgina web permet carregar el camió de diferents productes fins a 4.000 kg, a part també podeu fer comandes compartides i després nosaltres la repartim per la vostra zona. 
A part, Transporterra.com oferim també estufes de pèl·lets a preus molt competitius per els nostres clients, assegurant el subministrament de pèl·lets. A més, qui vulgui instal·lar-se una calefacció de biomassa també et podem donar un cop de mà. 

Informació sense compromís a contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada